image various
section various projects

In alle regio’s zijn zaden, mest en tuigereedschap, incl. ezelskarren verstrekt en er zijn ruim 60 putten uitgediept en gecementeerd. De vrouwen hebben gemotoriseerde molens gekregen en 5 regio’s ontvingen elk 25 geiten om zwangere vrouwen van melk te voorzien. In 2 regio’s worden dammen in de riviertjes gebouwd in verband met het sterk gedaalde grondwater.

Er werd een gebruikte Mercedes-truck aangeschaft voor vervoer van constructiemateriaal, welke ook na de oogst voor vervoer van de opbrengst uit velden en tuinen wordt gebruikt.

Het salaris van de gediplomeerde verplegers in de medische centra wordt door de stichting Mali betaald.

Er zijn 4 naaiaterliers gebouwd om de vrouwen een kans te geven een extra inkomen te verwerven.